Inspirerende toonzaal

‘Licht & Concept’ uit Torhout is dé specialist ter zake op vlak van architecturale verlichting zoals spots en LED-strips. In de inspirerende toonzaal vindt u uiteenlopende systemen van hoogstaand vakmanschap. Bovendien laat Licht&Concept zich niet op één stijl vastpinnen.
Van landelijk tot minimalistisch, het aanbod is er voor elke woning en voorkeur.

Ideeënruimte voor architecten

Onze toonzaal is een ideeënruimte die zowel particulieren, architecten als binnenhuisadviseurs inspireert. Licht & Concept staat tevens hoog aangeschreven bij bedrijven, restaurateurs en winkeluitbaters. Zijn kunnen steeds op een oplossing op maat rekenen.

Inbouwoplossingen

Licht & Concept is sinds enkele jaren trouwe partner van Xillo, een verlichtingsfabrikant die verlichtingsarmaturen maakt in composiet. Samen met partner Hilde Declercq stellen ze in hun volledig vernieuwde showroom de inbouwoplossingen van Xillo voor. De projecten worden door Licht & Concept van A tot Z begeleid, in opdracht van en in samenwerking met de (interieur)architect.

Deskundig advies

De lichtspeciaalzaak combineert een uitgebreide keuze aan decoratieve- en architecturale verlichting met deskundig advies. Indien gewenst, zorgen wij voor een lichtstudie bij de klant thuis. Zo krijgen wij inzicht in de bekabeling van de woning en kunnen we zaken aanpassen als dat nodig blijkt. Wij werken ook nauw samen met interieurarchitecten. Door de koppen samen te steken, komen we tot een harmonieus geheel.

Licht & Concept geeft een andere dimensie aan verlichting. Door hun unieke aanpak en een bijzonder gamma hang-, staan-, wandlampen en inbouwsystemen, vervult deze lichtspeciaalzaak een absolute referentiewaarde voor verlichting binnenshuis of buitenshuis.

Kom eens langs bij Licht&Concept en doe nog heel wat meer ideeën op voor sfeervolle en tegelijkertijd stijlvolle architecturale verlichting.
Of neem contact met ons op via onze contactpagina.


Back to Top