LED-verlichting voor sfeervolle tuin

Voor bijzonder sfeervolle en stijlvolle verlichting van uw tuin of terras zit u goed bij Licht&Concept in Torhout.
De buitenverlichting bij Licht&Concept bestaat net zoals de binnenverlichting uit verschillende stijlen waarbij de unieke designs en de topkwaliteit opnieuw meteen opvallen.

Voorbeelden van tuinverlichting bij Licht&Concept:

  • Wandverlichting
  • Padverlichting
  • Vijververlichting
  • Ledverlichting

Mooie effecten met LED

LED-verlichting is een goede keuze voor tuinverlichting. LED-verlichting zorgt immers ook in een tuin voor een mooi licht- en schaduwspel. Of het nu gaat om het aangeven van een looppad of om het gazon, een vijver, ornamenten of een zithoek in de kijker te plaatsen, u creëert steeds de juiste stemming. LED-verlichting is omwille van zijn functionaliteit en duurzaamheid zeer populair geworden is.

Trends tuinverlichting

Bij Licht&Concept kunt u heel wat ideeën opdoen voor uw tuinverlichting.
Wat denkt u bijvoorbeeld van brons als armatuur? Deze tint past in elke omgeving en neemt de vorm aan van de tuin waardoor de verlichting niet opvalt en zorgt voor een natuurlijke overgang.

Een andere nieuwe trend voor in de tuin is ongetwijfeld de mobiele lamp voor buiten. Heel praktisch en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Voor tuinverlichting maken wij ook gebruik van geanodiseerd aluminium en Inox 316L. Meer weten hierover? Kom eens langs, bekijk onze toonmodellen en vraag ons deskundig advies!

Bij Licht&Concept doet u heel wat ideeën op voor sfeervolle en tegelijkertijd stijlvolle tuinverlichting.
Bezoek onze binnentuin of neem contact met ons op via onze contactpagina.


Back to Top