Schoonheid en perfectie


Bij Licht&Concept gaan we voor het totaalplaatje.
Wij doen meer dan zomaar een verlichtingselement plaatsen. We bieden een totaalconcept aan. We willen een meerwaarde creëren waar verlichting samengaat met de warmte en sfeer die volledig past in de stijl van de woning. Het plaatje moet kloppen. Er moet een samenhang zijn van schoonheid met technische perfectie.

Ontwerpen om te onderscheiden

Bij Licht&Concpt zijn we steeds op zoek naar nieuwe modieuze ontwerpen en merken om ons te onderscheiden. Daarvoor bezoeken we onder meer ook veel internationale beurzen. Wij bieden producten aan met een zeer hoge kwaliteit van afwerking, gecombineerd met de perfect lichtopbrengst en een goede verhouding prijs-kwaliteit.

In onze showroom, die opgedeeld is in 3 delen, kunt u genieten van onze verlichtingsconcepten. De decoratieve verlichting met hoofdzakelijk hangelementen, de tuinverlichting die in onze binnentuin wordt gepresenteerd en de architecturale verlichting. Dit betreft de naadloze inbouwtoestellen en LED-lijnen, verlichtingsprofielen en ook een ruim assortiment aan plafondmodellen.

Na de aankoop van uw verlichting kunt u ook een beroep doen op onze plaatsingsdienst. Of wij komen bij u langs voor een heuse lichtshow.

Spring eens binnen of contacteer ons!

Back to Top